Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni
+40729.572.570

contact@quantumgrup.ro

© 2022 Quantum Group
quantum garden village_alb

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc, pe care tu să-l numești “Acasă”.

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum Garden Villas Residence Berceni este creat intr-o atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi tie este cel mai important atu.

Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect rezidential verde din aceasta noua zona rezidentiala, Quantum Garden Village Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, smart, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este al doilea proiect rezidential din seria proiectelor Quantum Residence din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case cu sisteme Smart Home, eficiente energetic, fiind de la început, proiectat si gandit sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de “clădiri eficiente energetic”. Vezi ofertele de locuinte aici.

“Ambianța calmă și sofisticată a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de acces, facilitatile care il insotesc, denotă un cadru aparte, ce ii pune în valoare frumusețea si eleganta.”

Sursa Quantum Premium Modules Group

Prev
Next

Pe scurt despre Quantum Garden Village Residence Berceni

 • Localizat în zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.
 • Arhitectura moderna cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, te va incanta si vei ajunge sa intelegi imediat ca toate cerintele tale locative isi gasesc raspunsul in compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.
 • Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidential si vizează toate etapele, de la concept până la execuție si la perioada ulterioară predării locuinței către utilizatorul final.
 • Certificarea GREEN HOMES, care urmeaza a se obtine la finalizarea proiectului este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, lucru care denota interesul cumparatorilor si cresterea calitatii constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu, in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Finisajele de excepție si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro dar si de multe alte companii de renume din piata de profil.
 • Inovațiile Tehnologice incluse si sistemele de Smart Home integrate sunt oferite de catre cele mai bune companii de IT din Europa, asa cum este cazul companiei Victron Energy sau Google.
 • Parcările pentru rezidentii fiecarui imobil si pentru vizitatorii acestora sunt disponibile atat in curtea imobilului cat si in parcarea comerciala, de la intrarea in ansamblul rezidential.
 • Parcarile pentru vizitatori sunt amplasate si delimitate in parcarea comerciala de care se vor bucura si clientii spatiilor comerciale, din cele doua cladiri aflate la intrarea in ansamblu.
 • In zona rezidentiala a proiectului, accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu, iar indiferent de ce cale de acces se foloseste, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.
 • Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatilor de relaxare va fi la superlativ iar zonele dedicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.
 • Zona comerciala va contine magazine in proximitate, spatii de birouri insotite de o parcare comerciala proprie, aflata la intrarea in ansamblu.
 • Vilele exceptionale ce compun proiectul imobiliar sunt de tipul premium si dispun de grădini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.
 • Accesul in ansamblu va fi posibil pe 3 cai de acces: din strada principala direct in zona comercila si apoi in ansamblu, din strada Vasile Goldis sau din strada Intrarea Primaverii.
 • La intrarea in ansamblu sunt dispuse doua cladiri comerciale si de birouri cu acces stradal din Sos. Berceni care vor gazdui si magazinele de retail mentionate mai sus.
 • ,,O locuință verde” certificată are o performanță energetică ridicată, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale dar in acelasi timp asigura calitatea și siguranța aerului în interior, prin monitorizarea, controlul și reducerea expunerii la radon în toate zonele ocupate ale locuinței.
 • De asemenea, materialele durabile si ecologice și alte cerințe de proiectare reduc sau elimină multe substanțe chimice dăunătoare găsite în unele materiale de construcție, cum ar fi formaldehida și compușii organici volatili (COV) toxici
qb_topimg1.jpeg

“O zonă metropolitană este un centru urban mare format dintr-o metropolă și zona sa adiacentă de influență. Unul sau mai multe orașe din zonă se constituie drept centrul de dezvoltare al întregii zone, care va purta de obicei, denumirea celui mai important oraș component. Cele mai mari opt zone metropolitane ale României (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești și Timișoara) concentrează 50% din populația României și 75% din veniturile fixe ale țării.

Quantum Garden in cifre

 • 50 Unitati locative tip vila
 • 2 cladiri comerciale
 • Cu 25 de spatii pentru parcare
 • 3 cai de acces in ansamblu
 • 15.000 mp teren total
 • Din care 5000 mp de spații verzi
 • 2 tipuri de vile
 • Gradini proprii de dimensiuni diverse

“O casa eficienta energetic are foarte multe beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere scazute, o asemenea constructie este cea mai buna alegere daca te afli in cautarea unei locuinte noi.”
Echipa Sudrezidential Real Estate.

Quantum Garden Village Residence Berceni

Proiectul este compus din:

 • Imobile tip vila, cu regim de înălțime: P+1 etaj, si doua cladiri comerciale cu regim de inaltime: parter +2 etaje + 1 etaj retras.
 • Ansamblul Quantum Garden dispune de o suprafata de teren totala de 15.000 mp iar, zonei rezidentiale revenindu-i o suprafata de 12.000 mp;
 • Accesul în incinta ansamblului se poate face in conditii civilizate, pe 3 cai de acces ample si securizate, latimea acestora variaza de la 7 ml, pentru caile de acces secundar, pana la 9 ml, pentru caile de acces principale.
 • Cele 2 clădiri comerciale și parcarea publica, destinata acestora, dispun de 3000 mp teren, care găzduiesc zona comercială, împreună cu zonele verzi, spațiile de parcare și caile de acces.
 • Sunt disponibile spre vanzare imobile tip vila, dispuse in grupuri de cate doua, alipite in calcan (tip duplex), insotite de un teren propriu a caror suprafata variaza de la 150 mp – 200 mp pana la 250 mp pentru o unitate locativa.
Quantum-Residence-Comuna-Berceni.jpeg

Despre Quantum Garden in detaliu

Situat în zona de sud a ariei metropolitane a Bucureștiului, Quantum Garden Residence este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni, în mijlocul unei zone rezidentiale noi, lipsita de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Cu o arhitectură moderna, ce rămâne mereu relevantă in timp, folosind materiale cu adevărat premium și o manoperă de excepție, Quantum Garden Village Residence este realizat cu imensă responsabilitate, de catre profesionisti in domeniul imobiliar si cel al constructiilor.

Locuințele care compun ansamblul emană grandoare și eleganta de la prima intalnire, iar fiecare unitate locativa are intrare proprie, spații extinse, bine compartimentate, camere generoase, spatii de depozitare, 3 grupuri sanitare, holuri de acces ample si balcoane de tip terasa, iar iesirile catre terasele exterioare duc către grădini private, unde poti petrece cu adevarat alaturi de cei dragi.

Toate vilele sunt bine proporționate, compartimentate excelent pentru o viață modernă, pregatite si gandite in asa fel incat fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene al unei familii moderne, care doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua si lipsita de surpize neplacute.

Terasele vilelor sunt cu adevărat semnificative si oferă ocazia perfectă pentru a-ți crea propria grădină in care sa poti petrece alaturi de familie si prieteni, clipe de vis, in dupa-amiezile zilelor de lucru, dar si adevarate petreceri cu familia in weekend.

Mai mult decât spațioase și confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta, fie în intimitate, fie alături de familie și prieteni. Vei aprecia grădinile excelente, oferite de noi, fie ca optezi pentu o varianta parțial acoperita, sau cele libere, ele raman spații concepute pentru relaxarea la Soare și pentru mult așteptatul grill de weekend.

Siguranța ocupă un loc principal în prioritățile care ghidează deciziile noastre. Întregul domeniu dispune de acces, este securizat si monitorizat video, are pază non-stop, acces controlat, intervenție rapidă, camere video ce supraveghează fiecare metru pătrat, al spațiilor comune, totul pentru ca tu și familia ta să vă bucurați, în liniște, de fiecare moment acasă.

“Alergatul” după un loc de parcare, este de domeniul trecutului, când ai la dispoziție propriile tale spații pentru mașinile proprii, atât la exterior, cat si la interior, iar vizitatorii tai se vor bucura de parcare, in zona comerciala, atunci cand se afla in vizita la tine.

Poziționarea excelentă de care se bucură Quantum Garden Village, îți oferă imediat acces la transport în comun (metrou 10 min, RATB 5 m) iar in imediata apropiere ai o listă lungă de magazine și mall – uri, supermaket – uri, banci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie, în viața de zi cu zi.

Despre casele eficiente energetic

Natura este si mai frumoasa, daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice, care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt special gandite astfel incat pierderile, sau aporturile de caldura din exterior sa fie infime.

Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseizarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important, confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie de asemenea unul foarte bine proiectat astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Beneficiul economic al unei asemenea constructii insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare fata de o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale de care se bucura constructia eficienta.

Consumul de energie este atat scazut, cat si controlat, datorita sistemelor smart home integrate, iar emisiile de gaze cu efect de sera se reduc considerabil, dar bineinteles ca trebui sa punctam si la capitolul calitate a constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero) iar cumpărătorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de unele dintre cele mai importante banci din Romania special pentru acest tip de locuinte

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite!

Despre casele verzi, certificate Green Homes

 

quantum certificare 1

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidential si vizează toate etapele, de la concept până la execuție, la perioada ulterioară predării locuinței către utilizatorul final.

O locuință verde certificată de RoGBC are o performanță energetică ridicată, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea creării de locuinţe verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezintă o oportunitate atat pentru investitori și dezvoltatori, de a-și diferenţia proiectele de construcţii, prin calitatea și performanţa de mediu a acestora, dar în același timp pentru clienţi în privinţa beneficiilor financiare și de alte tipuri, din care mentionam:

 • Clădiri de calitate superioară prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupanţii clădirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatică, o anvelopă eficientă și de calitate superioară a clădirii, un sistem mai eficient de încălzire, ventilare mecanică sau pasivă, dar si un design solar activ și pasiv;
 • Sănătate și bunăstare pentru întreaga familie prin utilizarea de soluţii tehnologice cu ventilarea naturală (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate faţă de Planetă pentru a putea folosi locuinţele într-o manieră responsabilă faţă de mediu, astfel că, de-a lungul timpului, locuinţa are un impact neutru, dacă nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Clǎdirile Verzi este un concept relativ nou în sectorul construcţiilor din România, dar cu impact semnificativ în ţǎrile dezvoltate.

În România orice construcţie care aspirǎ la privilegiul de fi numitǎ Clǎdire Verde, trebuie certificatǎ de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

Despre imobilele Quantum

Vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos, cu dining si terasa exterioara unde se regaseste un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Mai mult decat atat, exista la interior o delimitare perfecta dintre zona de zi, unde poti petrece cu prietenii si familia si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste din propria ta casa, iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

Imobilele sunt impartite in trei categorii de preturi datorita suprafatelor loturilor de teren de care dispun acestea deoarece poti alege o vila cu teren de 150 mp dar la fel de usor poti opta pentru o curte mai ampla care poate ajunge si la 200 mp sau chiar 250 mp teren cu dubla deschidere.

Ca si tipuri de imobil sunt disponibile in cadrul proiectului doua modele numite model A si model B ale caror suprafete sunt urmatoarele :

Imobil tip A : suprafata construita parter 58 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 17.60 mp/jardiniera terasa 2.10,total construit parter 80.70 mp
Imobil tip A: suprafata construita etaj 78.9 mp/balcon terasa 10 mp,total construit etaj 88.90 mp

Suprafata totala construita parter/etaj imobil tip A : 169.60 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip A:131.80 mp

 • Pretul de lista cu toate dotarile incluse in varianta complet finisat este de: 149.900 Euro + TVA 19%.
 • Pretul de lista fara dotarile smart in varianta complet finisat este de: 139.900 Euro + TVA 19%.

In varianta fara pachet Smart urmatoarele dotari nu sunt incluse:

 • Pachet Smart Home (Google Smart Hub, Google Nest, videointerfon, camere de supraveghere, senzori de prezenta acustici, senzori antiincendiu, sistem de sunet performant cu boxe)
 • Statie de incarcare masini electrice (ramane pregatirea pentru ea)

Imobil tip B : suprafata construita parter 57 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 15.10 mp/jardiniera terasa 2.10,total construit parter 77.20 mp
Imobil tip B: suprafata construita etaj 80.60mp/balcon terasa 5.90 mp,total construit etaj 86.50 mp

Suprafata totala construita parter/etaj imobil tip A : 163.70 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip B:124.70 mp

 • Pretul de lista cu toate dotarile incluse in varianta complet finisat este de: 139.900 Euro + TVA 19%.
 • Pretul de lista fara dotarile smart in varianta complet finisat este de: 129.900 Euro + TVA 19%.

In varianta fara pachet Smart urmatoarele dotari nu sunt incluse:

 • Pachet Smart Home (Google Smart Hub, Google Nest, videointerfon, camere de supraveghere, senzori de prezenta acustici, senzori antiincendiu, sistem de sunet performant cu boxe)
 • Statie de incarcare masini electrice (ramane pregatirea pentru ea)

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele smart home, oferite de Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul carora va este permis controlul facil al unor functii importante, ale noii dumneavoastre locuinte, chiar si de la distanta.

Este inclusa in oferta de achizitie si o statie de incarcare electrica a automobilului dumneavoastra, pentru fiecare imobil in parte, conceputa special pentru Quantum Garden Village, de catre cel mai mare producator international si anume, Victron Energy.

Sistemul de panouri solare este de proveninta europeana si intruneste standardele necesare folosirii lui in sistem de uz casnic, pentru aport apa calda si este amplasat pe terasa imobilului, la care aveti acces oricand prin luminatorul de pe casa scarii.

Vilele mai au ca dotare standard un sistem dublu de racire inteligent tip aer conditionat rezidential de la HYUNDAI, model  HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++,  un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic.

Aerul conditionat rezidential, HYUNDAI HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, incalzirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.

Functii ale sistemului de aer conditionat: -Wi-Fi Ready – Sistem autorestart – Functionare silentioasa – Autodiagnoza – Autodiagnoza detectare scurgere Freon – Debit de aer pe distanta lunga -Functia Anticold – Dezghetare inteligenta – Senzor de temperature pe telecomanda – Filtru ioni de argint – Filtru multifunctional – Functie de repornire cadere tensiune alimentare – Functia Turbo.

Sistemele vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, iar la interior unitatile vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Sistemul Google Smart Hub montat in fiecare unitate locativa ca dotare standard mai are in componenta pe langa tableta de control general al tuturor functiilor, senzori de prezenta acustici, senzori anti – incendiu, sistem de sunet performant cu boxe pentru comenzi vocale montate la interior in zonele cele mai circulate, sistem de control pe fiecare etaj separat al sistemului de incalzire in pardoseala numit Google Nest, sistem modern de videointerfon cu sonerie inteligenta si functie video dar si  multe alte diferite functii de care va veti bucura, atunci cand le veti folosi in propria dvs locuinta.

Intreg ansamblul este conectat la toate utilitatile oferite in acest moment de zona in care este amplasat si anume: gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor cat si la exterior, dar pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu, pentru fiecare imobil in parte.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a deseurilor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, sa preia necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom efectua simplu si eficient trecerea automata de la statiile proprii ale fiecarui imobil, la sistemul general de canalizare, gratie lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

Finisate cu materiale si dotate cu echipamente de calitate superioara, unitatile locative indeplinesc standardul unei locuinte exclusiviste, pe care o si puteti personaliza dupa propriul dumneavoastra gust, daca decideti sa va implicati de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite alaturi de specialistii nostri, lucru posibil inca din momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile, asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramidei clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

 

Despre Ytong

Atunci cand construim o casa, protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza de fapt.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG asigura un climat interior constant pe tot parcursul unui an si un mediu ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul de umiditate la interior este optim, temperaturile sunt constante, iar aerul este neviciat cu ajutorul acestor solutii de pereti 100% naturali.

Pentru ca ne dorim constructii moderne, de calitate si care asigura beneficii durabile in timp proiectele Quantum vor dispune de tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase de care dispun imobilele, atat cele acoperite, cat si cele din aer liber, dar si spatiile largi vitrate ale acestora, iti dezvaluie o priveliste superba asupra intregului complex.

Vilele dispun de un sistem constructiv compus din structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la o actiune seismica de amploare mare.

Izolatia termica se va executa cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa, acolo unde nu avem pereti ornamentali si cu vata bazaltica de 10 cm, acolo unde avem fatade ventilate.

Tamplaria folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece fereastra Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann confera o deosebita eficienta energetica aceasta fiind adecvata pentru case pasive si eficiente energetic cu proprietati termice si acustice de exceptie.

Si daca celor de mai sus, le adaugam securitatea 24/24 si locatia deosebita, Quantum Garden Village  Residence Berceni este alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau, de ce nu, noua ta locuinta!

Quantum Garden Village Residence este un proiect rezidential care respecta standardele nZEB (Clădire cu consum de Energie aproape Zero) pentru eficiență energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate este garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile și volumetria corecta, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și atent selectate, pe baza foarte multor teste de calitate.

Materiale si avantaje de top, pentru case remarcabile

 • Constructia este o structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;
 • Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica folosita este Immergas sau Ariston in condensatie, conform standardelor in vigoare, de 24 kw pentru fiecare imobil in parte.
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Aerul conditionat rezidential, HYUNDAI HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, incalzirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.
 • Priza electrica de exterior pentru incarcarea autoturismelor;
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Building Industry cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare de la Cersanit gama premium;
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare gama premium Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize – modulare;
 • Videointerfon – sonerie si sistem detectie incendiu Google Home Smart;
 • Zugraveli interioare –  vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;
 • Amenajare peisagistica exterioara a curtii cu rulouri de gazon si plante ornamentale, alei delimitate compuse din pavaje de cea mai buna calitate.

Finisaje de foarte buna calitate

Atat finisajele interioare cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija, impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa, inca din prima zi.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard, incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Datorita colaborarii cu Avalon Romania Building Industry in ceea ce priveste constructia ansamblurilor rezidentiale Quantum Residence, vom folosi materiale si echipamente de la cele mai renumite branduri existente pe piata de profil ceramica:  Marazzi, Kai, Keros, Cesarom, usi interior exterior, Bella Casa, Cersanit, Forma Vita, Ferro, Baumit, Duraziv, Semmelrock, Knauf, Ytong, Wienerberger, Siniat, Rockwool, Avalon si multi altii.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Calitatea constructiei

Construim la standarde inalte de calitate cu materiale premium, de la furnizori de renume mondial, astfel încât tu să beneficiezi de cel mai înalt grad de confort.

Compartimentari optimizate

Toate vilele beneficiază de suprafeţe generoase şi sunt compartimentate astfel încât să ofere o funcționalitate optimă și un echilibru ideal între zonele de zi și de noapte.

Panorame spectaculoase

Ansamblul nostru beneficiază de 3 laturi fără vecini și o orientare ideală, gândită astfel incat, toate unitatile locative să beneficieze de lumină și de o priveliște spectaculoasă asupra zonei.

Acces facil

Ansamblul este situat la 10 minute de sector 4, dispune de o pozitie stradala pentru a-ti oferi acces facil spre oraș si toate punctele de interes din proximitate (supermarket, transport public, școli, grădinițe etc).

Parc si spatii verzi

Quantum Berceni beneficiază de peste 5000 mp de zone verzi, toate acestea contribuind la bunastarea și relaxarea familiilor ce locuiesc în ansamblu.

Solutii de amenajare

Avalon Romania Building Industry cu o experiență vasta în amenajări, vă este alături cu soluții complete de amenajări și preturi preferențiale la o gamă variată de finisaje, mobilier și decorațiuni.

ParteneriiQuantum Group

0% comision

Sud Rezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar care are in portofoliu peste 100 de proiecte imobiliare si aproximativ 10.000 de apartamente noi puse in vanzare in diferite stadii de proiect si executie. Dintre aceste proiecte cel mai mare si important proiect este Metalurgiei Park Residence, declarat drept ,,cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”.

Premiat in fiecare an pentru excelenta in activitate, Sud Rezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai. SudRezidential nu percepe comision clientilor cumparatori, fiind agentia imobiliara care a introdus conceptul de ,,Comision 0% in piata imobiliara din Romania inca din anul 2011. De asemenea Sud Rezidential a aplicat si extins la nivel global conceptul de ,,achizitie a unui imobil nou fara plata comisionului obisnuit”.

Locuintele oferite spre vanzare sunt locuinte noi accesibile dedicate in special tinerilor, acesta fiind principalul segment de piata catre care se adreseaza oferta imobiliara aflata in portofoliul nostru de clienti. Inca de la infiintare, Sud Rezidential a aplicat cu consecventa principiul oferirii celor mai moderne solutii din domeniul serviciilor imobiliare, solutii care trebuiesc centrate pe nevoile clientilor.

In plus, toti cumparatorii de locuinte din portofoliul Sud Rezidential beneficiaza de un departament specializat, mai exact un centru „all in one” in care vor gasi raspuns rapid tuturor intrebarilor legate de domeniul imobiliar si nu numai.

Centrul Imobiliar functioneza ca un departament care gestioneaza toata documentatia si operatiunile juridice si imobiliare astfel incat sa existe cel mai mic efort si cel mai rapid rezultat pentru clientul care doreste sa-si achizitioneze o casa.

centru imobiliar
credit24h

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul Sud Rezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor cumparatori interesati de achizitia unui apartament nou.

Avalon Romania Building Industry (www.avalonromania.ro) – este divizia tehnica de materiale de constructii ce ofera servicii complete de furnizare de solutii si produse din domeniul constructiilor atat pentru dezvoltatorii imobiliari cat si pentru clientii finali care opteaza pentru alegerea unor finisaje personalizate. Avalon Romania este cel mai nou membru al Grupului Sud Rezidential, fiind infiintat in anul 2019;

avalon

Avalon Romania Building Industry completeaza intr-un mod ideal grupul de companii Sud Rezidential, deoarece asigura si pune la dispozitia clientilor finali sau a dezvoltatorilor imobiliari, materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. Are incheiate la acest moment, parteneriate cu cei mai de renume producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazii Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Baumit,Ytong, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi alti producatori de renume. De mentionat faptul ca AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de ThermoSystem, fiind acreditat si certificat pentru oferirea de solutii de termoizolatii extrem de eficiente energetic.

urbanis

De asemenea, in anul 2011 Sud Rezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (adiru.ro) prescurtat ADIRU, considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membrii dezvoltatori imobiliari din Romania.

La inceputul anului 2021 ro a lansat un nou concept rezidential, QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro, care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus de tipul case, vile , dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

 Grupul Quantum este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea investitiilor, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Din cadrul grupului QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP, fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea in care ne regasim cu totii si, bineinteles, ca suntem sustinuti si reprezentati ca membrii cu drepturi depline.

Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, constuirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei) reprezinta un pas important catre modernizarea si fluidizarea cailor de access catre si dinspre Capitala.

In plus transportul in comun va fi unul dintre atuurile cele mai importante in dezvoltarea acestei zone, fiind deja incepute lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou, chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni), iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat inceperea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Grup.

In ultimii ani SudRezidential.ro a fost declarata drept cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performantele realizate pe parcursul ultimilor ani.

E timpul sa ai casa ta! Nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necessitate transpusa in realitate de catre echipa SudRezidential. https://www.sudrezidential.ro/

Mod de achizitie explicat

Modul de achizitie al imobilelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie prin resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Creditul imobiliar/ipotecar verde pentru achizitia unui imobil in cadrul proiectelor noastre rezidentiale, este asigurat de divizia noastra financiara, Credit24h.ro

Ai planuri noi si frumoase pentru caminul tau?

Indrazneste sa visezi cu noi!

Casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, poate fi a ta, cu ajutorul finantarii bancare cu dobanda extrem de avantajoasa. Descopera beneficiile creditului ipotecar sau imobiliar Verde pentru proiecte rezidentiale, si fa acum primii pasi spre casa mult visata.

Afla tot ce trebuie sa stii, din momentul in care te-ai decis sa-ti iei o locuinta, pana in momentul in care te muti in ea. O intreaga echipa de specialisti si cu vasta experinta in consultanta financiara si solutii bancare, va sta la dispozitie.

Jurnalul Casei Tale te asteapta sa descoperi toate informatiile si sfaturile utile pe care ti le-am pregatit, pentru a te ajuta, sa faci pasul de la casa la ,,ACASA”, cat mai repede si cat mai simplu!

Finanţarea bancara de tipul Creditul Imobiliar Verde este opţiunea cea mai bună pentru viitorii proprietari, care se bucura atat de calitate și performanţă energetică cat si de economii la facturile lunare de energie pana la eliminarea costurilor pentru reparatii imobil.

Costurile reduse de dobanda oferite de bancile partenere pentru Creditul Verde, precum si costurile mici de intretinere ale imobilelor, permit clientilor sa economiseasca sau sa ramburseze creditul intr-un timp mai scurt.

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra cu deschidere stradala la Drumul Judetean aproape de granitele cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Modernizare Soseaua Berceni:

Dupa cum probabil stiti deja, Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua, la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride” amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si IMGB, dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente care fac posibila circulatia rapida, fara cozi, la trecerea  dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.
Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou Centura Comuna Berceni:

Vestile bune nu se opresc aici, deoarece trebuie sa va spunem si despre noua statie de metrou propusa de catre autoritatea publica locala sector 4 si acceptata de catre Guvernul Romaniei ca si lucrare publica de interes national, care va prelungi linia de metrou existent pana la linia de centura, adica pana la intrarea in comuna Berceni, in anul 2021.
Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Trebuie mentionat si faptul ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei, care va face legatura mai rapida dintre aceste localitati si practic accesul catre Comuna Berceni, va fi extrem de rapid.
Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Date de contact?

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de Sudrezidential.ro, astfel: Biroul De Vanzari Sud Rezidential din: Soseaua Oltenitei 15-15 A, Ilfov, intrare Popesti Leordeni – The Social Hub (capat STB 634) sau Drumul Binelui nr. 33, Bucuresti, Sector 4 – The Brokers Hub (acces metrou Aparatorii Patriei, acces STB 125, 141, 220, 232, 241, 312) unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Quantum Garden Village la telefon 0725.382.190 – Iosif Vasile – Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Quantum Garden Village Residence. 

Contacteaza-ne


  Parteneri

  x