Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni
+40729.572.570

contact@quantumgrup.ro

© 2022 Quantum Group
-_quantum real estate group alb copy

Este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Acesta are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, case, vile, dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale si de shopping, in sudul zonei metropolitane a capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Primul pas in realizarea acestui demers a inceput cu achizitia unor terenuri de mari dimensiuni, in vederea construirii ulterioare a diferitelor proiecte propuse, proiecte atat rezidentiale cat si comerciale, complementare sau logistice.

Cine sunt membrii acestui grup de investitii imobiliare?

In principal sunt oameni din industria imobiliara cu o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor rezidentiale si non-rezidentiale, “actori” cu renume si expertiza indelungata pe acesta piata, societati si fonduri de investitii, cu o istorie ireprosabila in cadrul proiectelor realizate pana acum, in parteneriat cu SudRezidential.

Care este amploarea acestor investitii realizate de Quantum pana acum?

De la infiintare, adica din a doua parte a anului 2020 si pana la inceputul anului 2021 au fost investiti in diferite proprietati imobiliare si anume in terenuri si cladiri, aproximativ 5 milioane de Euro.

Acesta este doar primul pas legat de aceste investitii, prin urmare valoarea totala va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro, insa la aceasta ora este prematur sa discutam despre sume, pentru ca proiectul este in faza de dezvoltare si este foarte probabil ca extinderea lui sa fie exponentiala, pe masura ce zona si proiectele avute in vedere vor prinde viata.

De catre cine este reprezentat si sustinut brandul Quantum?

Grupul dispune deja de toata infrastructura companiilor SudRezidential si de implicarea intregii echipe manageriale, care a alcatuit de altfel si un master plan de investitii pe un termen de 5 ani, ce sta la baza acestui brand.

De asigurarea creditarii financiar-bancare se va ocupa Credit24h.ro, divizia financiara SudRezidential, care va asigura atat finantarea proiectelor, cat si achizitia locuintelor de catre noii locatari ai proiectelor ce se vor derula. Avand intregul suport al celorlalte divizii si departamente ale grupului SudRezidential, care vor solutiona toate provocarile in house, putem spune ca exista toate ingredientele pentru un nou capitol de dezvoltare imobiliara durabila si de succes.

Spre exemplu si acesta este un aspect foarte important: proiectarea ansamblurilor rezidentiale viitoare se va face cu tot know-how-ul departamentelor de management si de proiectare a grupului. La acest moment, proiectarea este deja in curs de realizare, fiind in faza finala, iar arhitectii SudRezidential au initiat si obtinut autorizarea primelor proiecte rezidentiale.

Departamentul de Vanzari SudRezidential, unul dintre cele mai eficiente si premiate departamente de vanzari din Romania, lucreaza la acest moment alaturi de departamente de Marketing pentru realizarea identitatilor vizuale ale acestor proiecte si stabilesc ultimele detalii inainte de a le lansa pe piata.

O alta divizie importanta din cadrul grupului este Avalon Romania Building Industry, companie care se va ocupa in totalitate de aceste proiecte, pentru a asigura logistica derularii lucrarilor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Prin urmare, acest parteneriat va avea toate premisele unui proiect de mare succes, fiind gandit si realizat unitar cu suportul deplin al tuturor departamentelor din cadrul grupului: tehnic, juridic, management, proiectare, executie si nu in ultimul rand de know-how-ul si experienta de peste 10 ani dobandita in derularea unor astfel de proiecte.

Ce proiecte sunt dezvoltate in acest moment de catre Quantum?

Anul acesta am decis initierea a 4 proiecte din cele 5 stabilite initial cu partenerii nostri. Primul pas sau mai exact primul proiect vizeaza edificarea ,,cartierului general” mai exact un centru complex de comanda si coordonare a proiectelor rezidentiale, care va consta intr-o cladire mixta de birouri si spatii comerciale, aflata in imediata apropiere a celorlalte proiecte de locuinte.

Cladirea se numeste Quantum Home Center si va fi compusa, pe langa spatiile comerciale aflate la parter, din birourile grupului de lucru aflate la etaj, dintr-un showroom de materiale si echipamente ce vor fi folosite in cadrul proiectelor noastre, dar si dintr-un departament de design interior, unde acestia vor stabili, conform indicatiilor cumparatorilor de locuinte, ce finisaje si echipamente se vor folosi in amenajarea viitoarei locuinte. De asemenea, cladirea va gazdui Departamentul de Vanzari si Departamentul Financiar, care va asigura finantarea adecvata fiecarui client. Ultimul etaj al acestui imobil va gazdui un spatiu dedicat recreerii si discutiilor cu partenerii nostri, sub forma unei cafenele cu ,,arome” imobiliar-financiare.

Un alt proiect pe care il incepem in primavara acestui an se numeste Quantum Garden Village si este localizat chiar langa centrul mentionat mai devreme, acesta constand intr-un proiect mixt de vile, alcatuit din case individuale, vile alipite la calcan, dar si un alt model de vila de dimensiuni mai mici, cerut in special de catre clientii nostri tineri, aflati la inceput de drum.

Proiectul se intinde pe o suprafata de 16.000 mp si este gandit in cel mai mic detaliu de catre arhitectii nostri, fiind conceput astfel incat sa convinga prin design si executie, inca de la prima intalnire.

Acesta va dispune de multiple facilitati: acces facil auto cu 4 cai de acces generoase, dintre care 2 cu acces direct din drumul principal Soseaua Berceni, drumurile interioare avand o latime de 9 m, un magazin modern de tipul Shop&Go de aproximativ 500 mp, un Bistro Italian si o sala de fitness, plus o cafenea moderna, toate fiind aflate in cadrul ansamblului.

Tot in primavara acestui an demaram si constructia unui alt proiect rezidential de vile, aflat la o mica distanta de cel mentionat anterior, care se numeste Quantum Club Village, un proiect foarte amplu realizat pe o suprafata mult mai mare de teren. Este un proiect special prin componenta sa deoarece in cadrul acestuia se regasesc locuinte eficiente energetic, locuinte moderne prin arhitectura, cu o compartimentare excelenta. Un atu foarte important al acestui proiect cu un numar de 68 de case este legat de loturile de teren alocate vilelor/caselor, acestea fiind insotite de terenuri ample, avand suprafete de teren incepand de la 350 mp. Acest proiect va dispune de 4 cladiri mixte: comerciale si de facilitati, in care se vor regasi diferite functiuni puse la dispozitia rezidentilor.

Proiectul se va edifica pe o suprafata de 35.000 mp, avand acces si deschidere directa din Soseaua Berceni, pe un drum intern foarte generos de 11 m latime, accesul fiind foarte facil si rapid catre soseaua de centura a Capitalei si viitoarea autostrada de centura la care s-au inceput lucrarile de edificare in acest an.

In proiectarea acestui ansamblu rezidential, am plecat de la sugestiile si solicitarile clientilor nostri, fiind dedicat si gandit pentru satisfacerea celor mai exigente dorinte si cerinte ale acestora. Din aceste motive, acest proiect de suflet al nostru, a fost proiectat cu foarte mare grija, pasiune si putem spune ca este de departe cel mai echilibrat, aerisit si modern proiect rezidential din aceasta zona metropolitana. Intimitatea locatarilor a fost un alt aspect important, astfel ca imobilele au fost dispuse in asa fel incat sa existe o distanta suficienta intre imobile, pentru a satisface si acest aspect important pentru cumparatori.

Nu in cele din urma dorim sa mentionam si cateva informatii despre Expo 2022 Quantum Modules si anume faptul ca, desi ne aflam in faza de autorizare, vom demara cat de curand posibil constructia primului showroom dedicat caselor modulare din Europa.

Noul Showroom este amplasat intre cele doua ansambluri rezidentiale de locuinte, cu o deshidere stradala excelenta, accesul urmand a se face direct din Soseaua Berceni, scopul fiind sa expuna in cel mai scurt timp foarte multe modele de case modulare oferite spre vanzare la preturi promotionale.

In pararel cu primul showroom dedicat caselor modulare vom dezvolta si primul proiect sau daca vreti primul ansamblu de case modulare din Romania numit Quatum OxyGo Green.

Din cunostintele noastre nu exista momentan in Europa un proiect integrat compus din case modulare cum este cazul noului nostru proiect Quantum OxyGo Green.

Cand vor fi livrate primele unitati locative din cadrul proiectelor Quantum?

Speram ca in cea de-a doua parte a anului 2022 sa incepem sa livram clientilor nostri primele locuinte atat in Quantum Garden Village cat si in proiectul Quantum Club Village Residence.

In ceea ce priveste cladirea centrala Quantum Home Center, aceasta se va da in folosinta pana in Decembrie 2022, iar Expo 2022 Quantum Modules si Quantum OxyGo Green speram sa le inauguram in prima parte a anului 2022.

Chiar daca sunt proiecte dificile si ample, care necesita o atentie deosebita pentru detalii, credem ca printr-o mobilizare excelenta a echipei si prin faptul ca suntem pregatiti, din toate punctele de vedere, le vom termina la timp, poate chiar mai repede, dar sunt multi factori care nu tin de noi.

Ce planuri sau ce investitii aveti in viitor pe langa cele mentionate deja?

Exista un proiect grandios la care ne gandim de mai multa vreme, dar despre care am prefera sa nu vorbim foarte multe, deoarece am dori intai sa il vedem materializat si apoi sa il prezentam la momentul si la timpul potrivit, insa va putem da cateva detalii despre acest concept. Mai exact, este vorba despre Quantum City Residence care va fi, poate cel mai mare proiect rezidential din zona metropolitana, deoarece dimensiunile acestuia, si aici ne referim la cateva zeci de hectare de teren dedicate in special locuintelor cu regim de inaltime redus, il vor face sa fie cel mai complex si important proiect rezidential din zona de Sud a Capitalei, un proiect care abunda in facilitati, spatii verzi, zone de petrecere a timpului liber si spatii pentru wellness. Ne dorim ca acest proiect sa vada lumina zilei cat mai curand si sa fie un succes, pentru membrii acestuia, dar mai ales pentru cei care vor decide ca este timpul sa aiba casa lor.

urbanis-square

Cine sustine acest proiect si care sunt proiectele legislative care pot ajuta acest demers imobiliar de aceste proportii?

Suntem sustinuti si implicati in acest proces impreuna cu Urbanis – Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, la care suntem afiliati inca din anul 2012, cea mai mare asociatie de acest profil din Romania, o asociatie care are deja un istoric destul de bogat in ceea ce priveste discutiile la nivel institutional cu autoritatile centrale nationale sau internationale: Gurvernul Romaniei, Banca Mondiala, Fondul Monetar International, Banca Nationala a Romaniei si nu in ultimul rand autoritati locale, care inteleg importanta unor astfel de proiecte de dezvoltare imobiliara durabila, menita sa aduca un plus de valoare atat comunitatilor locale cat si economiei nationale in general.

Cine sa va ocupa de vanzarea proprietatilor dumneavoastra si de gasirea solutiilor financiare?

Asa cum am mentionat si mai devreme grupul Quantum este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, principalul promotor al zonei de sud a Capitalei si cea mai importanta companie imobiliara din zona de Sud a Capitalei, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea dezvoltatorilor imobiliari, daca este cazul, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro, divizia financiara a grupului SudRezidential, iar Asociatia Dezvoltatorilor – Urbanis este entitatea in care ne regasim cu totii si, bineinteles, ca suntem sustinuti si reprezentati ca membrii cu drepturi depline.

0-comision-2.jpeg
quantum certificare
2021.08.16-harta-quantum

Contacteaza-ne


    Parteneri

    x